III. ULUSLARARASI EGZERSİZ VE SPOR PSİKOLOJİSİ KONGRESİ YAPILDI

Yüksekokulumuz ile Egzersiz ve Spor Psikolojisi Derneği tarafından düzenlenen yaklaşık 300 katılımcının yer aldığı kongre 23-25 Ekim 2015 tarihlerinde Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Yerleşkesinde yapıldı.

"Egzersiz Psikolojisi, Spor Psikolojisi, Uygulamalı Spor Psikolojisi, Egzersiz ve Spor Psikolojisinde Ölçme ve Değerlendirme, Kültür ve Spor Psikolojisi, Motor Öğrenme ve Kontrol" konu başlıklarında  Türkiye ve yurtdışından katılan katılımcılar tarafından  26 sözel, 65 poster bildiri sunuldu.

Ayrıca kongrede 9 davetli konuşma yer aldı. Davetli konuşmalarda sporcularda kaygı kontrolü, ahlaki gelişim, antrenörlük psikolojisi, egzersiz bağlılığı, egzersiz ve esenlik gibi konular ele alındı.

Bunun yanısıra,  kongrede hedef belirleme ve canlılık düzeyinin kontrolüne yönelik 2 atölye çalışması yapıldı.

Taraftar Şiddete Karşı, Futbol ve Psikoloji, Türkiye Uygulamalı Spor Psikoloji konularında paneller düzenlendi.

Herkese katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum.

Kongre Sekreteryası